Daca esti aici, nu esti maimuta. / You are not a monkey if you are here.

Maimuta este mamifer. Insa ea nu intra pe acest blog. In concluzie: clar, nu esti maimuta. Ce esti? / The monkey is a mammal. Even so, it does not access this blog. In conclusion: definitely, you are not a monkey. What are you?

miercuri, 7 aprilie 2010

Un pic de muzica buna.

De curand am descoperit ca a te considera rocker sau punker sau minimal ( hell no!) sau orice altceva este o dovada a unei superficialitati. E ca si cum daca citesti, citesti numai romantici. Daca faci asta nu vei fi considerat niciodata un cunoscator al literaturii. Vei fi doar un specialist in romantism. Astfel ca in ultima vreme ( cam un an) am suferit un proces de transformare care incepe sa imi placa. Procesul e cam asa: se opreste ascultarea, sau mai bine zis, se diminueaza numarul de melodii pe care le ascultai inainte si se incearca gasirea altor formatii, muzici interesante care sa iti placa. De alt gen. EVIDENT ca nu am abandonat Sex Pistols si EVIDENT ca nu ii voi abandona vreodata. Si nu voi abandona niciodata nicio formatie care a stat in urechile si in mintea mea pentru atata timp , insa am inceput sa caut si alte formatii sau intepreti care sa imi placa. Asa am descoperit-o pe Regina Spektor. Asa am descoperit Pomplamoose.

Bun. Pomplamoose e o formatie youtube-ista, fara pretentii , care face muzica foarte foarte adevarata. Cand spun adevarata ma refer la faptul ca folosesc tot felul de sunete naturale (vezi batutul din palme) si multe instrumente dragute ca sa faca coveruri la melodii imposibile ( Single Ladies si mutle altele) sau sa faca coveruri la melodii de referinta ( I don't want to miss a thing si altele). Si mai au si melodiile lor, care sunt absolut geniale. Formatia e compusa dintr-un el si o ea. Sunt cei mai misto oameni pe care i-am vazut in ultima vreme si de cand i-am descoperit nu ma pot opri din ascultat. O sa pun aici vreo 3, 4 melodii. Pe celelalte le gasiti, evident pe youtube.



Minunat nu?








SIIIII DA, E ADEVARAT:




Sper ca v-a placut. Mie mi-a placut.

Aaa. Si cu o ocazia asta. Happy Birthay.



( ignorati ce s-a intamplat mai sus:) )

Un comentariu: